917true thumbnails bottomright 474true true 800http://www.bghotelguide.com/wp-content/plugins/thethe-image-slider/style/skins/frame-black
 • 5000 slideright true 60 bottom 30
  Slide1
 • 5000 slideright true 60 bottom 30
  Slide2
 • 5000 slideright true 60 bottom 30
  Slide3
 
 
 

Най-добрата оферта днес

Спа Хотел Ерма Трън

Спа Хотел Ерма е хотелски комплекс в който прекрасните гледки и невероятната интимна обстановка ...

прочети -

Най-добрата оферта днес

Зелената Къща Бургас

Зелената Къща Бургас е разположена в един от най-древните балнеологични курорти у нас-Бургаски минерални бани и е идеалн ...

прочети

Най-добрата оферта днес

Вили Флорал Роудс

Вили Флорал Роудс се състои от 15 отделни вили, всяка с градина и басейн. Той се намира на 400 м (ил ...

прочети

спа хотел винярдс поморие

спа хотели ерма трън

Димина Балнео Хотел Вонеща Вода

Димина Балнео Хотел Вонеща Вода се намира в село Вонеща вода, отстоящо на около 28 км. от град Велико Търново по пътя за Нова и Стара Загора и на 20 км. източно от град Трявна. Разположено е по северните склонове на средна Стара планина на около 600 м. надморска височина, непосредствено в началото на прохода Хаинбоаз, минаващ през красива планинска котловина, разхлаждана от бистрите води на реките Белица и Райковска.

Димина Балнео Хотел Вонеща Вода има на разположение 32 двойни стаи и 3 апартамента. Стаите са стилно обзаведени, отговарящи на Вашите изисквания за комфорт и усещане за уют. Обзавеждането включва удобни легла, LCD телевизор с цифрова телевизия, телефон, тераса, бутон за сигнализация в банята за гарантиране на Вашата безопасност и удобство.

Село Вонеща вода е известно със своя минерален извор, минералният състав на който е единствен по рода си в България. В близкото минало тук са съществували минерална баня и поликлиника, които не функционират от 1993 г. Именно в базата на този водо-лечебен здравен център в момента се помещава хотел „Димина”.

Съвкупността от благоприятни климатични фактори, въздействието и чарът на живописната природа на Стара планина, както и наличието на лечебна минерална вода за балнеолечение са безценните предимства, които създават предпоставки Димина Балнео Хотел Вонеща Вода да стане предпочитано място за профилактика, лечение и рехабилитация, туризъм и развлечение, почивка, ваканции и конференции.

СПА център на Димина Балнео Хотел Вонеща Вода

Хотел “Димина” предлага различни видове процедури за балнео лечение и профилактика. Лечебният център на Димина Балнео Хотел разполага с:

◦1 вътрешен басейн с различни темепратурни отсеци ◦водолечебен сектор с обикновени, комбинирани въздушно-вихрови, хидрогалванични, перлени, екстензионни, тангенторни и четирикамерни вани за крайници, работещи изцяло с минерална вода, темперирана до 33-35° С ◦сектор за Кинезитерапия, салон за ЛФК, фитнес и масажни кабинети ◦електролечение с най-модерни физиотерапевтични апарати ◦сектор за инхалации ◦сектор за гинекологични иригации

Димина Балнео Хотел Вонеща Вода

Тип
Спа
Цени / Нощувка
80 - 130 Цена/Нощувка
Брой наематели
110 души
Удобства
Удобства: Wi-Fi, интернет, кабелна TV, телевизор, ресторант, басейн, градина, паркинг
Контакти
 • Контакт: Рецепция
 • Телефон: +359 (06118) 2300; +359 (879) 382690
Местоположение
Вонеща Вода
Карта